Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: A Girl And A Gun

2012.07.14. 18:47 Tévésámán

Juno armed.png

(A kép a Killer Joe-ból van, de abszolút ideillik, lévén a lány (girl) és a pisztoly (gun) is rajta van:)) Úgy tűnik, akciómozikban dús év lesz 2013 Juno számára, mert a Wild Side  (és a már említett Killer Joe meg az új Batman) után megint egy lövöldözős filmben fog játszani.

Az A Girl And A Gun Los Angeles-ben játszódik, a sztori középpontjában egy átverési hadjárattal (ha jól értem). Az egyik főhős Ian, a feltörekvő, csökönyös színész (egyelőre nem tudni, ki alakítja) csillaggá akar válni Hollywood egén, de ezidáig csak adósságokat halmozott fel és csupán fájdalom jutott neki; a másik pedig a szépséges Anna (Juno), aki hasonló vágyakkal érkezik a moziipar fővárosába. Valószínűleg majd ők ketten fognak össze vagy az egyikük kihasználja a másikat, hogy a csúcsra érjen/érjenek...

A remek alaphangulatról a már biztosan megjelenő Christopher Walken gondoskodik majd, mellette még egyelőre csak az érdekes arcú Luis Guzmán felbukkanása vehető 100%-osra. Az író-rendező-producer a lengyel Filip Jan Rymsza, aki eddig két, itthon ismeretlen drámát tett le az asztalra.

Érdekes módon 2007-ben már született egy ugyanilyen nevű rövidfilm, azonban a The Brass Teapottal ellentétben ez nem egy korábbi alkotás feldolgozása, legalábbis nem tűnik annak. 

Temple és Walken együttes jelenléte már elég ahhoz, hogy felkeltse a figyelmemet, szóval amint lehet, majd ezt is megnézem.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr14656803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása