Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Friss hírek és néhány új kép

2015.02.11. 10:28 Tévésámán

004.jpg

Most már biztos, hogy elkészült a Safelight (ami korábban Truck Stop névre hallgatott), már a trailerjét is láttam. A lényege az, hogy Evan Peters-nek testi fogyatékossága van benne, de ezen túl egy rendes srácot játszik, aki egy benzinkúton dolgozik és a fotózás hobbija. Összeáll az otthonról elszökött Junoval, hogy körbeutazzák az USA-t és lefényképezzenek benne egy csomó mindent (asszem egy adott folyón lévő összes hidat). És közben persze beleszeretnek egymásba. Tuti, hogy ez egy nagyon jó film lesz!

036.jpg

Közben a végére értek az új HBO-sorozat első pár részének munkálatai, viszont címet még mindig nem sikerült adni neki. Valószínűleg egy hosszú pilot-epizód és mondjuk még három rész lehet meg, aztán ahogy lenni szokott, a pilot nézettsége határozza meg, hogy kell-e ez a széria a népnek. Ha a gyártóból indulunk ki, és mellétesszük a rendező Martin Scorsese nevét, akkor valószínű, hogy igen, kelleni fog, én legalábbis biztos megnézem majd!

scared3.jpg

Az ehavi VOX Magazinban kiemelték Benedict Cumberbatch jövőbeli mozijai közül a Black Mass-t, amit őszre ígérnek, legalábbis külföldön. Viszont elképzelhető, hogy Cumberbatch Oscar-díjat nyer a Kódjátszmáért, ezzel a Black Mass presztízse is megnő majd, szóval talán nagyobb lesz az esélye, hogy itthon is vetítik. Bár, mivel annyira amerikai a történet - egy itthon alig ismert bűnözőről mesél - így kétséges a dolog...

10923267_10152967749555469_7602296998035580782_n.jpg

Az imdbn Juno adatlapján megjelent egy új film, melynek címe Away. Biztosan dráma, a szereplők közt Timothy Spall-lal (Féregfark a Harry Potter-filmekből), de egyebet még nem lehet tudni róla. Ezen, a Safelighton és a Black Mass-en kívül még bemutatásra vár a Far From the Madding Crowd (klasszikus irodalmi adaptáció, főszerepben Carey Mulligan), a Len and Company (rockzenés, drogos film, a címszereplő Rhys Ifans) és a Meadowland (amelyben Olivia Wilde és Giovanni Ribisi alakítanak egy házaspárt, akiknek eltűnik a gyereke és ezután káoszba torkollik az életük). Ezek közül a Len az, amit leginkább látni akarok, de valószínűleg a többit sem hagyom ki - legfeljebb leszólom majd őket, ha rosszak:)

024.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr817160785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása