Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Bakelit - 2. rész

2016.02.22. 21:32 Tévésámán

A második rész Devonról, Richie feleségéről szólt (Olivia Wilde). A nyitás elég vicces és király volt, a későbbiekben viszont szinte semmi se történt. A társ anyagi csődje izgalmasabb lett volna, ha a karakter bárkit is érdekelne. Juno Jamie-je pofára esett, és a következő epizód bemutatója alapján nem jönnek majd be a számításai. Az Andy Warholos részben a Velvet Underground zenéje tetszett, meg az az Ernst nevű figura érdekes volt. Az ezüstszőke hajú nőt láthattuk a Trónok Harcának előző évadában, ahol az emlékezetes élőholt ostromnál alakította a falu vezetőjét, csak akkor még fekete lobonccal. Közte és Devon között lesz valami. A nyomozó érkezése nagy jelenet, a befejezés pedig ismét felvette a fekete énekes történetének fonalát. 

Ez a rész határozottan gyengébb volt az előzőnél, de ez teljesen érthető, mert egy ilyen intenzív nyitány után nem árt kissé visszafogni a lovakat. Ellenben megerősített a múltkori észrevételemben, hogy van itt egy csomó rasszista és nemzetek elleni vicc - és ez tudjátok miért jó? Mert akkor ilyen volt a világ. Ez egy kis részlet, ami csak hitelesebbé teszi az egészet, mint amikor a Jöttünk, láttunk, visszamennénkben a parasztnak rohadnak a fogai, vagy mikor a Bud Spencer-filmekben poénkodnak a melegekkel. Szerintem remek adalék a kor érzékeltetéséhez. 

A következő darabnak kissé mélypont-kinézete van, de lehet, hogy csavart tartogat. Remélem, Juno többet szerepel majd benne, mint a maiban...

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr568412030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása