Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Bakelit - 3. rész

2016.02.29. 21:41 Tévésámán

Röviden: Kevés Juno, sok más jó dolog.

Lássuk a szálakat! Richie-t egyre jobban nyomasztja a gyilkossági ügy, ami miatt ez a Joe Corso nevű verőember a nyakán ragadt. Corso különben óriási figura, de még sok gond lesz vele. Devon mellékszála érdekes volt, ebben ismét visszatért Andy Warhol, a lezárásnál azonban mind Mrs. Finestra, mind a néző szájában keserű íz marad... Az Alice Cooper-szál külön izgalmakat tartogatott számomra, mivel nagyon bírom Alice zenéjét, főként a '86-os Constrictor albumától felfelé, és a fickó, akit az ő szerepére választottak ki, gyakorlatilag tökéletes alakítást nyújtott. Ráadásul plusz pozitívum Cooper rajongói számára, hogy az énekes ténylegesen szólókarrierbe kezdett - itt még egy jó nagy csavar is jön!

Juno mindössze két alkalommal jelenik meg. A figurája által szervezett koncert az ő hathatós közbenjárására végül siker lesz és Richie szerződteti a Nasty Bits-et. Számomra csak az volt fura, hogy Jamie miért vállalta magára a vele végig szemétkedő szakember baklövését? A húgom szerint ezt még felhasználhatja a jövőben, de nekem mégis megalapozatlannak tűnik a lány motivációja. 

A fekete énekes, Lester Grimes pedig immár egyre jobban elnyeri a szimpátiámat, mert ő tényleg ugyanazért hajt, mint a főhős: a zenéért, a zenélésért. Persze örülne a zsozsónak, de hát ki nem?

Közeledünk az évad feléhez. Eddig nyilvánvalónak tűnik, hogy Devon és Richie házassága széthullik majd, de ezt nem vehetjük készpénznek, hiszen ha a Nasty Bits nagyot kaszál, akkor talán minden rendbe jön. A kiadó körül azonban egyre több a bűnöző, szóval nagy balhéra várok a záró részekben. 

A negyedik rész bemutatója alapján semmilyen elképzelésem sincs arról, hogy mi következik. De az előző tippem se jött be, szóval emiatt nem érdemes bánkódni.

Amúgy nézi ezt a sorozatot rajtunk kívül bárki?

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr228430738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása