Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Bakelit 9.rész+VOX+rekord

2016.04.11. 23:38 Tévésámán

Az utóbbi napokban több izgalmas dolog is történt itt, úgyhogy menjünk sorban, nézzük végig mindet!

Március 25-én a Juno Temple Rajongói Oldal eddigi kiemelkedő 161-es lapletöltést produkált! Bár, ha jól emlékszem, aznap 16 látogató volt, viszont ez a szám rekord az eddigi fennállás óta! Nem tudom, minek köszönhető, mert ezt a lapot még annyira sem reklámozom, mint a Filmrajongót, de nagyon örülök neki!

A port.hura odatévedve megállapíthattam, hogy 10-ből 8 pontot adtak a Bakelitre, és a hazai közönség úgy tűnik, hogy a szinkronizált változatát nézi. (2017-ben a pontszám 7.7, ami azt mutatja, hogy igenis tudtuk értékelni, már akik néztük...)

Illetőleg megjelent a VOX Magazin áprilisi száma, amelyben A hónap levelének az én emailemet választották, ami pont a Bakelitről szól! (Junot nem emeltem ki benne. Eszembe jutott, de inkább egy olyan nevet akartam odaírni, amiről rögtön mindenkinek beugrik a viselője. Sajnos az övé egyelőre nem ilyen itthon...)

a_honap_levele.jpg

Amint látható, ebből a válaszból az derül ki, hogy legkorábban a következő évad indulásakor fognak foglalkozni vele, ami szerintem 2017 elején lesz. Tehát még majdnem egy év... Persze, ahogy elnézem, megvan az okuk rá. (Utólagos szerkesztés: Mivel a második évadot leállították, így a VOX se írt erről. Más sorozatokról viszont igen, például a rendkívül sikeres Véjvörd Pájnszról.)

Éééééééééééés, hogy maradjunk a fő témánál, lement a Vinyl 9. része is.

vinyl_juno10.jpg

A mai darab nagyon vicces, ugyanakkor izgalmas is volt, rengeteg Junoval. Jamie majdnem Richie-vel azonos ideig szerepelt a képernyőn, Ms. Temple-t pedig másodszor láthattuk, amint kidobják a szállásáról (korábban a Délután is jó!-ban történet meg vele); illetőleg újfent részt vett egy édeshármasban (ez előtt a Kaboomban esett meg a karakterével). Lehet, hogy már írtam, de elképesztően jól néz ki ebben a sorozatban, a ruháit mintha ráöntötték volna, az alakja isteni, a haja csodás, és a figurája az egyik legérdekesebb.

No, de a fő szálban benne volt, hogy Richie-t kiengedték a sittről, viszont nem ám csak úgy! Az akaratlan elzárásáról az ügyvédjén kívül azonban senki sem tud... Emiatt a szerencsétlen eset miatt lemaradt a hétvégi gyereklátogatásról, de aztán mégis találkozott velük, Devonnal és Devon új párjával, ráadásul végül őszintén bevallotta a "Buck" Rodgers-gyilkosságot az asszonynak. Ez volt az első alkalom, hogy ténylegesen elmondta valakinek.

Egy korábbi részben Finestra leállt a piával, most pedig a port tette le. Itt kivételesen nem esett vissza a történet végére, viszont láthatóan iszonyúan sokat iszik helyette... A gondokat tetézi, hogy egy telefonhívást követően Zak rájött, hova tűnt el a 90 ezer dollár; Maury Gold jelenléte az irodában csak feszültséget szül; Lester rájött a Galassohoz fűződő kapcsolatra és a női kisfőnök meg összeveszett a többi hölgy-alkalmazottal. A Nasty Bits-szál közben remekül alakul, és érdemes figyelni James Jagger játékát, mert nem csak külsejében azonosult a szerepével.

Még egy rész van hátra, és a sorozat egyre jobb. Az mondjuk fura, hogy ha belegondolok, minden epizódban az van, hogy látszólag minden összedől, de ugyanakkor beüt a siker, aztán végül jön egy nagy csavar, amire korábban biztosan nem számítottál. De nekem ez tetszik.

Ha bárki más is nézi ezt a szériát, bátran kommenteljen, mert elég kevesen vagyunk és örülnék néhány egyéb véleménynek!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr318589604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása