Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Egy jó és egy rossz hír

2016.06.22. 22:54 Tévésámán

Lassan már 2 hónapja nem jártam erre, de hamarosan itt van Juno szülinapja, amikor a Filmrajongó bloggal megkezdem az utóbbi 1 évben készült, de általam még nem látott filmjeinek elemzését, amiket majd ide is kiteszek. Közben történik ez-az Ms. Temple háza táján, de mostanság eléggé lefoglaltak egyéb dolgok, így nem fordítottam interjúkat, nem kerestem képeket róla, stb. Viszont a nemrég elég aktívvá vált junotemple.net-nek köszönhetően mindig értesülök az újdonságokról és most valami nagy dologról tweetelt az oldal szerkesztőnője.

001_4.jpg

De először jöjjön a jó hír! Egy teljesen véletlen esemény kapcsán felfedeztem a Listal nevű oldalt, ahol rengeteg híres emberről van fent képgyűjtemény. A Juno Temple-részleg 760 képet tartalmaz és folyton frissül, itt lehet elérni - a linket kiteszem a Minden, ami Juno oldaldobozba is! Ez volt tehát a pozitívum.

Most pedig jön a fekete leves: Az HBO leállította a Bakelit második évadának munkálatait, vagyis mégsem folytatódik Richie Finestra és kollégái története. A deadline.com szerint a második évadhoz az első 10 rész gyártását irányító Terence Wintert lecserélték egy másik fickóra, de a Home Box Office nyilatkozata szerint nem az új vezető munkája miatt történt meg a leállás, mert hogy eddig a napig egyetlen oldalnyi történetet se írtak az irányítása alatt. Az már sokkal feltűnőbb, hogy a Dráma-részleg új vezetőt kapott, aki azonnal leállíttatta a Vinylt, mondván "ez pénzt és munkaerőt szabadít majd fel és segít a friss részlegvezérnek, hogy rányomhassa bélyegét az HBO drámáira". Magyarul neki nem kellett ez a sorozat, inkább valami mást akar - biztos olyan baromságokat, mint a Csajok vagy a Szilícium-völgy... 

vinyl_pretty.jpg

Érdekes adaléka a cikknek, hogy azt írják, Martin Scorsese és Mick Jagger már 20 éve (!) dolgozott ezen a közös ötleten, amit eredetileg filmként akartak megvalósítani. Az ő jelenlétük, a Winter nevéhez külföldön fűződő pozitív megítélés, a neves színészek állandó szerepeltetése és a '70-es évek fantasztikus megidézése sem volt elég ahhoz, hogy a nézőszám az USA-ban 760 ezer fő fölé nőjön. Ez pedig nekik kevés - bezzeg itthon! 

Szóval Juno ígéretes tévés karrierje most piros lapot kapott, de a Bakelit arra mindenképpen jó volt, hogy megszerettesse, elfogadtassa vele a tévés melókat; csomó jó fotót eredményezett róla; plusz szerintem egy egészen csúcs sorozat lett belőle! Ha dvdn kijön, azt hiszem, megveszem majd!

Az eredeti nyelvű cikket itt olvashatjátok el.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr238833622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása