Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Away DVD, avagy messze az elvárttól

2018.06.18. 11:07 Tévésámán

Számomra a tavalyi év egyik legnagyobb filmes élménye volt az Away, ez a kis költségvetésű, független brit dráma, melyben Juno mellett a nagyszerű Timothy Spall alakítja a másik főszerepet. Eme elsőrangú mozgókép alig kapott publicitást, jellemzően egy amerikai fórumon beszéltem róla és még sose hallott felőle senki; a torrent oldalakon is csupán egyetlen kópia kering belőle. Szerencsére (?) azonban kiadták DVD-n és mivel a nagy Juno-oldalnak kellenének a pillanatképek, ezért némi utánajárás végén megrendeltem magamnak egyet ebből a lemezből.

Mielőtt rátérek a korongra, megosztanék veletek egy érdekességet, amit a második megnézés után vettem észre: Az egyik producer Michael Knowles, Juno karakterét pedig Ria Knowles-nak hívják. 

Akkor jöhet a lényeg: A két ebay-es eladó közül, akiknél fellelhető ez az áru, az első válaszra sem méltatott, mikor megkérdeztem, mekkora a képi felbontás. A második nagyon udvarias és gyors volt, de nem tudta megmondani... Sajnos az 101MTDD002 jelölésű verzióban az Away képe nem valami nagy, jóval 1024x768 alatt van, bár a minőségével semmi gond nincs. Sajnos extrák nincsenek rajta, de beállítások sem, még a feliratot is lespórolták róla. 

Szóval megint eljutottam ahhoz a kérdéshez, hogy miért is fizessek 3000 Ft-ot egy olyan lemezért, ami semmiféle pluszot nem nyújt, viszont még a képe sem sokkal jobb, mint az illegálisan beszerezhető, ingyenes verzióé? Persze, ezúttal egy apró cég kis filmjéről van szó, de ezek a képek, ez a hangulat simán megérdemelne egy blu-ray felbontást...

(Azt meg már csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy év alatt összesen 20 kattintás jött az Away-t bemutató cikkre...)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr2514055402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása